4 Ekim 2006 Çarşamba

Şahsına münhasır kardeşimden yeni haberler


Kardeşim hakkında buraya yazacak çok şeyim olacak, aslında kendisi tam blogluk bir adamdır ona özel blog yapmak lazım ama, şimdilik böyle idare edeceğiz.

Lost çılgınlığından daha önce bahsetmiştim ama tekrar tekrar o konuya geri döneceğim tabii ki. Zira bu aralar ilk 2 sezonu tekrar seyretmekteyim.Günlerce kendisiyle "lost seyredeceğim" bahanesiyle buluşmayı reddettiğim arkadaşım Eylem'in (Eylem 1), bu LOST da ne olaki demesi nedeniyle, ve web den yapılan taramalarda farkedilen, seyrederken kaçırılmış birçok şeyi yeniden keşfetmek adına baştaaan aldık ve tekrar seyrediyoruz.

Neyse, işte kardeşim.... He is LOST, my brother ....

4 yorum:

reunion dedi ki...

yorumlar icin tesekkur ederimn canım ablacım. walla lost saykosu olmus durumdayiz. 3.sezon1.bolumun internet e dustugu gun okul cikisi "abi ben kaciom hemen lost indircem" demesi gibi:) eee bende lost manyakligi herkes ogrensin vede giymek hosuma gittigi icin boyle bisi yaptim. hatta digerleride faydalansın hemide ticaret olsun diye gittigidiyor a koydum. euehueheu:)

anl dedi ki...

evet 3. sezon 1.bölüm halihazırda inmiş durumda, bu gece izleyip tadından yemeyeceğiz.gittigidiyor da sattıkların sayesinde halihazırda bir servet yaptığını düşünmekteyim :) eee bizi de görürsün artık.

Esra dedi ki...

anılım yaa ben çok kıskandım ben de lostun tüm bölümlerini izlemek istiyorummm .. emir, ayrıca seni bu serbest ticaret girişiminden dolayı da tebrik ederim :)

anl dedi ki...

canim arkadasim,merak etme tum lostlar cuma aksamı sende.ama acaip bagımlılık yaratıyor uyarıyorum seni buradan.geceleri uykusuz kalıyorsun,dışarı çıkma programlarını iptal ediyorsun ve "completely lost" oluyorsun.tecrübeyle sabittir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...