14 Ocak 2007 Pazar

Nip/Tuck bize daha neler gösterecek?


Carver (Oymacı) kim onu da öğrendik, Matt in başı yine beladan belaya girdi, Julia hayatın bir sillesini daha yedi, Christian ve Sean az kalsın sakat kalıyordu... diken üstünde, bazı sahnelerde midem de kalkarak seyrettim sezon finalini; merak ettiğim ailenin küçük Annie'sini büyütüp başına bir işler getirecekler mi? En uç noktalarda irdelenmeyen hangi insanoğlu hali ve hesaplaşması kaldı geriye, düşünüyorum.

Neyse, bu sapkın, +18 diziyi severek izliyorum. Hatta downloadcular kralı kardeşim bütün bölümleri indirip bana verince kendimi çocuklar gibi şen hissettim, oturdum kaçırdığım bölümleri bir bir seyrettim hatta arada çok da sevdiğim bölümlere bir de cila attım. Ama bu öyle bir dizi ki üstüste sürekli seyredince bir sapkınlık hali bir psikopatlık geliyor böyle insanın üstüne uyarmalıyım. Cnbc-e de haftalık seyredin yeterli.

3 yorum:

Umut DURAK dedi ki...

Yahu ben niye bir çok diziyi seviyorum ama bir sezon bitinceye kadar seyrettim dizi sayısı saysak 3 olmaz. Ben de Nip Tuck, Six Feet Under,Rome, Lost bitirmek istiyorum.

anl dedi ki...

Nip/Tuck ve Lost dvdleri itinayla size teslim edilebilir,tekne dvd si karşılığında.ama sonra geri alırım ona göre:) six feet under ile ilgili download çalışmalarımız sürecek :)

Heval dedi ki...

Alooo, bende nipin taklan lostlari istiyom. six feet under in 3 sezonu bende mevcut. isteyene verilebilir. ama geri kalan sezonlarida istiyom. dizi manyaaa oldum ben

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...