3 Şubat 2012 Cuma

Anket defterinizi doldururum tabii ki de...

Bu sobelenme, mimlenme falan filan her neyse ben çok seviyorum itiraf edeyim. Ortaokuldayken anket defteri yapardık, tamam kabul ediyorum çok gerizekalı hareketlerdi bunlar, çizgisiz deftere abuk subuk artist fotoğrafları yapıştırıp, "sevdiğiniz oğlanın isminin 3.harfi" gibi sorular sormak , ama ben bayılırdım o soruları teek teek cevaplamaya, bir döşerdim cevapları, sanki en az beşyüz kelime olması gereken kompozisyon yazma ödevimi yapıyorum, o derece.(vardı değil mi ya, en az beş yüz kelime olması gereken kompozisyon ödevleri, bitirir sonra da sayardık kaç kelime olmuş diye, insanı yazmaktan soğuttu muhtemelen) Hatta bu anketlerle ilgili bir tezim bile var, sonra deşilebilir belki ama kısaca, ben, taşrada, kızların aşklarını meşklerini, zevklerini, istediklerini rahatça yaşayıp konuşamadıkları bir zamanda lolita oldum, belki de bu yüzden zevkliydi o defterleri gizli gizli doldurmak. Psikolojik danışmanlarımız anket defterlerimiz. Nasıl görünmek istiyorsak öyle olduğumuz defterler, nedense özeldiler, birkaç soruda arkadaşımla ilgili bilmediğim şeyler öğrenme ihtimali belki. Neyse, bir itirafım daha var...ben gazetelerde felan çıkan saçma sapan testleri çözmesini de çok severim. A lar çoksa yağmurlu gecelerin kadınısınız, B ler çoksa duygusal bir maceraperestsiniz, C ler çoksa hemen doktora gibi üçbeş soruda karakter analizimi yapan testler var ya, onlar işte. Bazılarına çok gülmekle birlikte, bazılarında da "aaa bak aynen de böyle bir insanım" deyip sonra utandığım testler. Sobelenenlerin cevaplarını da severek okuyorum ayrıca. 

Sadede geleyim artık. Kakara Kikiri tarafından sobelenmişim. Sorular biraz alakasız ama onunla alakası yok bu konunun. 

1. Sence çok anlamlı bir söz?
  "Sana ne", "Bana ne"...psikoloğum beni mutlu edecek sihirli sözcüklerin bunlar olacağını söyledi...evet öyle gerçekten de.

2. Makyajında olmazsa olmazın?
Şimdi bu soru çok alakasız olmuş. Kırmızı ruj (öhöm çok mu iddialı oldu, aslında hep evde unutuyorum ruju ama yanımda olsa her gün sürerim)

3. Uyguladığın güzellik tüyosu nedir?
Bir paket yaş mayayı sütle cıvıklaştırıp her hafta suratıma maske yapıyorum. Ilk başta cıvık olan maske surata sürülünce katılaşıyor. Sonra da pamık gibi yumuş yumuş oluyor. Kırışıkları da engelliyormuş ama onu bilemiyorum, sanırım engellemiyor :(

4. En sevdiğin çiçek?
Kaktüs.

5. Nefret ettiğin bir şey?
Maydanoz. Ööyyk.

6. En çok sevdiğin iltifat? 
Hepsi.

7. Favori kitabın?
İnci Aral'in tüm kitapları.  

8. Sana görünüş olarak yakın bulduğun ünlü?
Pink. benim Pink den neyim eksik ya.Azıcık sesim olsaydı daha iyi olurdum bile.

9. Herkesin beğendiği ama senin sevemediğin bir ürün?
Yok böyle birşey.   

10. Şu an en çok almak istediğin kozmetik ürünü?
Hala aylar önce aldığım kozmetik ürünlerinin taksitlerini ödediğimden kelli bu soruya cevap vermem bile tehlikeli olabilir.

Ohhh muradıma erdim.

Şimdi benim de üç kişiye top atmam lazım. İki kişiye atsam olmaz mı...daha çok yazsınlar diye o da..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Davetime icabet edip, anketi doldurduğun için teşekkürler... Bu arada son zamanlarda Yorum yazamadım ama Zakkum'la ilgili yazıda çok istedim altınabir video ekleyebilmeyi. 4,5 yaşındaki kızım ve onunla aynı yastaki arkafaşı ( ki o erkek) geçen arabada gelirken totolarini yirtarak bir eslik ediyorlar şarkıya...sozleri de deforme ederek: "anasor kokarken sofralar yasrandiriyor senin aynalaaaar"

coraline dedi ki...

mrb kakarakikiri,ne demek:)ben de bundan sonra böyle söyleyeceğim valla çok sevdim :)

Zeugma dedi ki...

O anket defterini sakladın mı merak ettim. Benimkini annem sakladım dedi ama yok etmiş :(
Maydanozdan neden nefret edilir ki? :)) Peynirli börek yaparken maydanozsuzsa yiyemem ben ..

elegimsagma dedi ki...

ilk kez mimlendim, cok heycanli :P en tez zamanda cevap vericiiim :)

coraline dedi ki...

slm zeugma,yok saklamadım.annemin korkusuna orda burda saklayıp sonra da attım gitti.
maydonoza gelince,küçükkene boğazıma takılmıştı böyle kusar gibi olmuştum o gün bu gündür yemiyorum.böyle de saçma bir hikayesi var:)

coraline dedi ki...

rabik,bekliyorum hadi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...