8 Kasım 2006 Çarşamba

Ankara'da Kombi Nereden Alınır?

Cillop gibi bir kombimiz oldu. Henüz çalıştırılmadı ama işin en önemli kısmı olan tadilat kısmı bugün sabah saat 10.30 da başlayıp 19.00 itibariyle bitti. Kocanın sabahtan işlerinin yoğun olması nedeniyle ustaları ben karşıladım, koca eve gelene kadar aramızda oldukça komik diyaloglar geçti; tesisat ve bilimum ev işlerinden hiç çakmayan bir bayan ve eve kombi tesisatı kurmaya gelen 4 tane usta arasında geçebilecek diyaloglar envai çeşit; anlatmakla bitmez.

Öncelikle, 10.30 da geliriz dediler aynen o saatte de geldiler. Rıfat Usta, işinin ehli olması bir yana, fayans kırarak oldukça rahat döşeyebileceği boruları evin bayanına çok iş çıkartmamak adına neredeyse iki büklüm olarak mutfak dolaplarının arkasından geçirmeyi başararak da sevgi ve saygımızı kazandı. Kendisine teşekkür ederiz. Kesinlikle çok temiz ve özenli bir iş çıkarttı, eski kombimizin labirenti andıran iğrenç boru düzeni gitti yerine süper özenli, estetik boru düzeni geldi (çok da güzel anlattım ya neyse) Sonunda da evi süpürüp gittiler ya hepten sevdirdiler kendilerini evin hanımına.

Neyse, Ankara'da ikamet edip kombisi ile sorun yaşanlar Badat Ticaret'i arayabilirler, tel: 311 10 93.

1 yorum:

sidika SAKA dedi ki...

Anılcım yeni kombiyi ıslatmaya geliriz. Ama ben o kova boyutundaki kadehlerden istemem bu sefer. Çünkü pazartesi sabahı meyvesuyu niyetine içilen şarabın etkileri ile uyandım. Lafı kısa kesip sıcak bir kış diliyorum. Olmaz olmaz ya. İşte...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...