27 Ağustos 2008 Çarşamba

Saklandım..


Ani bir kararla bloğumu yabancılara kapattım bugün. Bir süredir düşünüyordum gizlenmeyi ama bir vesile olur belki diye de bekliyordum ki, oldukça gıcık olan iş arkadaşlarımdan en gıcığı hiç üşenmemiş beni google da aratmış, yok ben zaten aramalarda öyle kolay kolay bulunmuyorum o ayrı da, bu süper zeka insan adımın yanına bir de eski işyerimin adını eklemiş, bloğumu bulmuş, hala nasıl çıktığını anlamış değilim ama; artık bu nasıl bir meraksa, neyimi merak ediyorsa, ne kadar bol boş vakti varsa, ne tür kirli çamaşırlar bulmayı umuyorsa (kötü niyetli olduğuna eminim) hiç ama hiç anlamış değilim. İnsanlar google ı hafiyelik için kullanıyorlar anlaşılan, ee durum böyle olunca ben de bu nefret ettiğim alakasız insanlar beni neden okusun dedim, sadece dostlarım arkadaşlarım okusun istedim. Bu alakasız hafiye kılıklı dedikoducu mahluklar yazdığım bir kelimeyi bile okuyup hayatıma müdahele etmesinler istedim. Üzerine vazife olmayan işlere karışan, herşeyi en alakasız yerinden merak eden insan toplulukları hep beni mi bulur yaaa. Bloğumu okuduklarını bildiklerimi ekledim efendim, bilmediklerim mail atsınlar bana onları da ekleyeyim :)

3 yorum:

Sevinç dedi ki...

İyi yapmışsın valla, hatta ben de mi aynısını yapsam acaba, bi fırsatını bulsam da bi zaman yaratsam da ben de bloguma dönsem de ben de aynısını yapsam... bana da izin verdiğin için teşekkür ederim ayrıca:)

anl dedi ki...

aşkolsun rica ederim :)

Ümit Kurt dedi ki...

Valla geçenlerde farkettim ben blogun saklandığını :) Hatta sonrasında mail atmak için mail adresi aradım ama bulamadım. Neyseki tam o sırada bir davet aldım :))

Blog senin blogun neticede. İstediğin gibi yaparsın. Ama böyle 'nefretlik' iş arkadaşlarının olması çok kötü. Umarım tek tüktür bu tipler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...